dijous, 3 de juny del 2010

Conclusió Final

Analitzats tots els passos que hem fet per aquest projecte empresarial, arribem a la conclusió següent, si aquesta hipotètica empresa de fabricació de làmpades la tinguéssim de dur a terme, entre les quatre persones que ens presentem al concurs de joves emprenedors, l’organitzaríem de la següent manera:




1er. Inicialment la nostra seu disposaria d’una oficina tècnica de disseny, que s’encarregaria de vetllar per totes les qüestions d’imatge de l’empresa i sobre tot inspeccionar les noves tendències del mercat i en funció d’axó dissenyar els nous productes. Per fer això la persona més idònia seria en Diego.


2on. Contractaríem temporalment un taller de la zona on els nostres socis més manetes l’Eloi i l’Haimadou durien a terme la fabricació dels prototips, i les series inicials anomenades sèrie 0. Aquestes dues persones serien les encarregades de fer el seguiment de les series definitives en els tallers dels nostres proveïdors.


3er. En la nostra seu empresarial tindríem una exposició permanent dels productes que fabriquem i el despatx comercial, que portaria en Simó, la seva feina consistiria en: negociar preus de fabricació, comprar elements complementaris i posar el preu final del producte i organitzar la xarxa de comercials.




4ar. Com heu pogut deduir els productes es fabricarien fora en tallers especialitzats,i si cal a la xina per obtenir millors preus. es contractaria la totalitat de la feina, la part mecànica, els acabats, els muntatges elèctrics, el muntatge total i l’embalatge. Així ens estalviaríem tot el cost que representa muntar una factoria nova.